Over ons - Waarom kiezen voor Montgolfier Ballonvaarten

Montgolfier Ballonvaarten werd opgericht in 1999 en is ondertussen uitgegroeid tot een professionele organisatie die over de jaren duizenden passagiers heeft laten genieten van een unieke ballonvaart.

ballonvaart Gent

Wij zijn een door het FOD Luchtvaart erkend bedrijf met een machtiging voor luchtarbeid, luchtdopen en publicitaire ballonvaarten nr 475. Dit houdt onder meer in dat wij voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor het uitvoeren van ballonvaarten.

Montgolfier Ballonvaarten is ontstaan uit de passie voor luchtvaart van de zaakvoerder en piloot, Jürgen Dobbelaere, die naast piloot en instructeur luchtballon ook als professioneel piloot helikopter en piloot vliegtuig actief is. Met meer dan 25 jaar ervaring, meer dan 3000 vluchturen en verschillende internationale vluchten zorgen wij voor een veilige en aangename ballonvaart.

Kortom, bij Montgolfier Ballonvaarten bent u bij de juiste partij om u een aangename en veilige ballonvaart te bezorgen!

Heeft u vragen of wenst u een ballonvaart te reserveren? Dit kan telefonisch op 0471/664436, via email info@luchtballon.be , WhatsApp of ons contactformulier.

luchtballon cadeaubon