Ballonvaart Sint-Martens-Latem

Over Sint-Martens Latem

Sint-Martens-Latem - in de streek vaak afgekort tot Latem - is een pittoresk dorp ten Zuid-Westen van Gent. Een van de meest pittoreske dorpjes en verkozen tot mooiste dorp van Oost-Vlaanderen. Een mooie natuur aan de oevers van de meanderende Leie en een gezellige dorpskern aan het water maken van dit dorp een pareltje.

ballonvaart Sint-Martens-Latem

Ballonvaart regio Sint-Martens-Latem

Wenst u een ballonvaart in Sint-Martens-Latem te reserveren? Dit kan, wij hebben twee opstijglocaties in Sint-Martens-Latem waar wij dikwijls opstijgen met onze luchtballonnen. Een ballonvaart vanuit Sint-Martens-Latem geeft u een adembenemend zicht op de Stad Gent en de Vlaamse Ardennen. Afhankelijk van de windrichting varen we over dorpjes zoals Deurle, Ooidonk (met het Kasteel van Ooidonk), Bachte, Drongen, of indien we een meer Zuidelijke koers varen, dorpjes zoals De Pinte, Eke, Wannegem, Nokere, Kruisem, Gavere, Oudenaarde,.. Bij een goede windrichting kunnen we zelfs over de Stad Gent varen!

In ieder geval, bij een ballonvaart vanuit Sint-Martens-Latem is er steeds een mooi landschap te bewonderen vanuit onze luchtballon!

Meer info over het dorp Sint-Martens-Latem: Sint-Martens-Latem