Ballonvaart Zulte

Zulte, gemeente tussen Gent en Waregem

Zulte - een aangename gemeente gelegen tussen Gent en Waregem, bestaande uit de drie dorpen, Zulte, Olsene en Machelen-aan-de-Leie. Zulte ligt vlak aan de scheiding van Oost- en West-Vlaanderen.

ballonvaart Zulte en Machelen

Ballonvaarten boven Zulte of Machelen

Wenst u een ballonvaart in Zulte of Machelen te reserveren? Dit kan, wij hebben enkele opstijglocaties in Zulte en Machelen waar wij dikwijls opstijgen met onze luchtballonnen. Onze firma is afkomstig uit deze regio, vandaar dat wij frequent ballonvaarten plannen in deze dorpen. Een ballonvaart vanuit Zulte of Machelen geeft u een mooi zicht op de Vlaamse Ardennen, steden zoals Waregem en Gent, de Leie oevers en uiteraard het pittoreske dorpje Machelen en het Kasteel van Olsene.

Afhankelijk van de windrichting varen we met onze luchtballonnen over plaatsen zoals Gavere, Kruishoutem, Wannegem, Nokere, Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Waregem, Dentergem, Zingem, Deinze, Aalter, ..

In ieder geval, bij een ballonvaart vanuit Zulte Machelen is er steeds een mooi landschap te bewonderen vanuit onze luchtballon!

Meer info over Zulte-Machelen-Olsene: Zulte