Ballonvaart Kruishoutem | Vlaamse Ardennen

Kruishoutem in de Vlaamse Ardennen

Kruisem - vroeger Kruishoutem - telt 9 dorpskernen, zijnde Kruishoutem, Huise, Ouwegem, Zingem, Lozer, Wannegem-Led en Nokere. Kruisem is een landelijke gemeente gelegen tussen Gent en Waregem. Enkele mooie bossen, veel wandel- en fietsroutes vindt men hier terug. Ook enkele prachtige kastelen zijn hier te bewonderen.

ballonvaart Kruishoutem

Ballonvaart Kruishoutem

Wenst u een ballonvaart in regio Kruisem, Nokere, Wannegem, Huise, Zingem te reserveren? Dit kan, wij hebben twee opstijglocaties in deze regio waar wij dikwijls opstijgen met onze luchtballon. Onze firma is afkomstig uit deze regio, vandaar dat wij veel ballonvaarten plannen in deze dorpen. Een ballonvaart vanuit Kruisem geeft u een mooi zicht op de Vlaamse Ardennen, Oudenaarde, de Stad Gent en in de verte ziet men ook al de Kluisberg verschijnen. Verschillende kastelen zien we tijdens onze ballonvaart zoals Kasteel Casier, Kasteel van Kruishoutem en het kasteel van Wannegem-Lede.

Afhankelijk van de windrichting varen we met onze luchtballonnen over plaatsen zoals Gavere, Sint-Martens-Latem, Oudenaarde, Waregem, Zulte, Anzegem, Nazareth,...

In ieder geval, bij een ballonvaart vanuit Kruisem is er steeds een mooi landschap te bewonderen vanuit onze luchtballon!

Meer info over Kruisem: Kruisem