Ballonvaart Bedrijfsincentives

Ook bedrijven kunnen gebruik maken van luchtballonnen ter ondersteuning van marketing- en verkoopsactiviteiten. Typische voorbeelden hiervan zijn:

  • Ballonvaren als incentive ter versterking van commerciĆ«le netwerken
  • Ballonvaarten als promotie actie naar consumenten toe
  • Luchtreclame a.d.h.v. een luchtballon om visibiliteit te genereren en consumenten een diepere merkervaring te laten ondergaan
  • ...
Ballooning

Montgolfier Ballooning bvba is een sterke partner bij het ontwikkelen en exploiteren van een ballonprogramma op maat voor ieder bedrijf, van KMO tot multinational.
Onze unieke aanpak, waarbij de integratie van het ballonprogramma in de bestaande marketingactiviteiten van de klant centraal staat, heeft reeds voor verschillende klanten concrete resultaten verwezenlijkt!

Indien u meer informatie wenst over ons uniek aanbod of onze referenties, kan u ons steeds contacteren. Wij helpen u graag verder!

Daar ballonvaren afhankelijk is van het weer, is het belangrijk wanneer men een incentive met ballonvaarten organiseert dat men een waardig alternatief heeft in geval het de dag van het geplande evenement slecht weer zou zijn. Dit alternatief kan Montgolfier Ballonvaarten aanbieden in de vorm van helikopter luchtdopen!
Op deze manier geven wij onze klanten de zekerheid dat er steeds een luchtvaartactiviteit kan plaatsvinden tijdens het evenement. Bij perfect weer stijgen de luchtballonnen op voor een mooie en ontspannende vlucht en bij mindere weersomstandigheden stijgen de helikopters op met uw passagiers voor een vlucht met iets meer snelheid en adrenaline.
Montgolfier Ballooning heeft reeds verscheidene klanten op deze manier kunnen helpen om zo een geslaagd evenement te organiseren. Van groepen van 6 personen tot groepen van 150 personen heeft deze formule haar succes reeds bewezen!

Helikopters
 

Website door DOBBEL Webdesign & SEO